Arrangementer i Rørbæk Kultur og Borgerhus

 

 

Her på siden har vi samlet både husets faste arrangementer, samt løbende aktiviteter og arrangementer. Arrangementer bliver løbende slået op her på siden og på vores Facebookside.

 

Vi er altid på udkig efter nye ildsjæle med spændende ideer til aktiviteter, arrangementer, kulturelle indslag, musik eller noget helt andet. Så hvis du har en god idé, skal du endelig ikke holde dig tilbage. Tag kontakt til et af medlemmerne i Borgerforeningen og forhør dig om mulighederne. Kontaktinfo findes her:

 

SE MEDLEMMERNE HER

 

Kommende arrangementer

 

Fællesspisning den 24. januar

Kom til en hyggelig aften og ta familien, vennerne og naboerne med.

80 kr. pr. voksne og 40 kr. pr. barn. Drikkevarer kan tilkøbes.

Su 17. januar til telefon 22251950 eller borgerforening@roerbaekby.dk.

 

Dilettant den 24 og 25 marts

Sæt kryds i kalenderen allerede nu - mere info kommer snarest.

 

 

Byfest uge 21

Sæt kryds i kalenderen i hele uge 21, når der afholdes byfest i Rørbæk. Der er aktiviteter for hele familien, fx banko, hoppeborg, golfturnering, temafest og meget mere...

- LÆS MERE HER

 

Banko:

Hver onsdag aften kl. 19.00 er der banko i Kultur og Borgerhusets store sal, hvor der som regel er omkring 80 deltagere i alle aldre. Der er netop investeret i nyt moderne banko-anlæg.

Tilmelding ikke nødvendig – du møder bare op, men kom i god tid.

 

Fastelavnsfest:

Hvert år arrangeres fastelavnsfest for byen og egnens børn. Der opsættes to tønder – en til de små og en til de store børn, så alle kan være med. De flotte udklædte børn kan nyde slik fra tønderne, mens de voksne kan hygge med kaffe og kagebord.

 

Dilettant:

Hvert år i februar eller marts måned afholdes dilettantforestilling med lokale amatørskuespillere. Der er først spisning og herefter dilettantforestilling og fest.


Juletræsfest:

Der afholdes den årlige juletræsfest 3. eller 4. juledag med stort pyntet juletræ, julesange- og salmer, kaffe og kagebord samt slikposer til børnene.

 

Hjælperfest:

Borgerforeningen afholder i samarbejde med Idrætsforeningen og Rørbæk Vandværk en årlig hjælperfest for de mange frivillige, der har hjulpet foreningerne i årets løb. Arrangementet plejer at kunne samle omkring 65 frivillige.

 

Arrangementer der er blevet holdt

 • Torvedag med loppemarked, biler, aktiviteter og madboder
 • Foredrag med Karen Marie Lillelund "Stress på en humoristisk måde"
 • Foredrag med Lindy Aldahl "Rigtige mænd"
 • Foredrag med kostvejleder Maja Albrecht Nielsen "myter om vægttab"
 • Ladys Night med spisning, modeshow, salgsboder og lækre drinks
 • Skt. Hans
 • Finere madlavning for mænd
 • MGP
 • Fællesspisning
 • Foredrag med John Wulf i forbindelse med "Sundhed for pengene"
 • Koncert med Lars Lindbjerg

 

Vi holder også løbende arrangementer i samarbejde med Idrætsforeningen både i Kultur og Borgerhuset og i multihallen med mad og musikoplevelser.

 

Har du spørgsmål eller forslag til arrangementer, er du også velkommen til at skrive en mail til borgerforening@roerbaekby.dk Vi er altid interesseret i nye tiltag.

 

I Rørbæk har vi et rigt kulturliv med mange spændende arrangementer