Rørbæk Kultur- og Borgerforening

 


Rørbæk Kultur og Borgerforening er en aktiv forening, der arbejder med aktiviteter for alle aldre. Vi arrangerer både kulturelle og folkelige aktiviteter for byens og egnens borgere. Det er desuden muligt at leje huset til private fester, kurser o.lign. (Se menuen ”Udlejning).

 

Rørbæk Kultur og Borgerhus blev bygget i 1937 og har de seneste år gennemgået en omfattende renovering med bl.a. nyt tag og fyr, nye vinduer og døre, isolering, nyt lydanlæg, projektor og lærred, så det i dag fremstår lyst og imødekommende.

 

Blandt de aktiviteter Rørbæk Kultur og Borgerforening er initiativtager til, kan nævnes det ugentlige bankospil, den ugentlige whist aften, den årlige juletræsfest, ligesom der er tradition for en årlig dilettantforestilling. Kultur og Borgerforeningen arrangerer desuden hjælperfest i samarbejde med Rørbæk Idrætsforening, for alle de frivillige der gør en indsats for Rørbæk.

 

Medlemstal pr. 7-10-2023: 48 husstande.

 

Bliv medlem af Rørbæk borgerforening og få mange fordele

Husstand 200 kr.
Enlige 100 kr.

 

ER DU MEDLEM - KLIK HER      

 

 

BLIV MEDLEM HER - KLIK HER

 

Hvorfor
 være 
medlem?

Ved at være medlem støtter i huset, foreningen og
derned fællesskabet vi har i en mindre by som Rørbæk.
For at kunne planlægge og udføre forskellige aktiviteter og forbedringer skal vi bruge jeres opbakning.

Når vi søger fonde om midler til forbedringer, er det en stor faktor hvor mange medlemmer vi har.
Fondene vil se at der er opbakning fra lokal samfundet.

 

Som medlem af Rørbæk Kultur– og Borgerforening kan du gratis låne flag ved festlige lejligheder og rabat på leje af forsamlingshuset.

Vi arbejder på at medlemmerne på sigt skal kunne låne arbejdsredskaber til hus og have. Derfor, støt os i bestyrelsen, i vores arbejde for vores by og sammenhold.

 

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL 

 

 

Klik på et af billederne, for at se flere